Telihold

Telihold a Nyilas jegyében + Tízmillóoszoros teremtő nap

2021.05.26.

Fergeteges napnak nézünk elébe, hiszen a májusi Telihold igencsak különleges lesz. Egyszerre lesz Telihold, Holdfogyatkozás, Tízmilliószoros nap. Ugyanakkor a Hold igen közel kerül a Földhöz, így hatását is sokkal erősebben érezhetjük. A Holdfogyatkozást csak a Föld bizonyos pontjairól csodálhatják meg, de a többiek sem maradnak látványosság nélkül, hiszen a Hold csodás vörös színben pompázhat a szerencsések előtt. Az egyesített energiáknak köszönhetően, ez a nap sorsfordító lehet, hiszen általa rendezhetjük a gondolatainkat, kommunikációs beidegződéseinket, és nem utolsó sorban megszabadulhatunk minden kényszeres áldozatvállalásunktól, lemondásoktól, amit mintaként cipelünk a vállunkon.

Nem szeretem a sorsfordító szót egy bizonyos időpontra használni, hizyen folyamatosan vannak az életünkben sarkallatos pontok, úgynevezett keresztutak ahol eldönthetjük melyik irányba szeretnénk indulni. Az viszont biztos, hogy a jelenlegi energiák mindenkire hatással lesznek, és jól kihasználhatjuk ezt az energiát, mindenki egyénileg azon az életterületén ahol éppen a legnagyobb szükség van rá.

A Nyilas jegyében járó Telihold felfedi számunkra mindazt a terhet, amit változatlanul cipelünk, észrevétlenül nehezedve ránk, mert a súlya biztonságot ad számunkra. Kicsit olyan ez, mint amikor semmilyen módon nem tudunk megszabadulni a fölösleges kilóinktól, pedig már mindent kipróbáltunk. Ezek a kilók legalább annyira a biztonságérzet hiányára, egyfajta magunkra rakott védelemről is szólnak.

Legtöbbször észre sem vesszük ezeket a terheket, önkorlátozásokat, mert tudattalanul kapaszkodunk bele, meggyőződéseink, indokaink ragasztják a hátunkra. Tulajdonképpen, ha őszinték vagyunk magunkkal, akkor legtöbbször félünk letenni a zsákunkat, mert ismeretlen érzés lehet az életünkben a könnyedség, felszabadultság. Rémisztő lehet az új helyzet, amit a szabadság ad, kihúzhatja a lábunk alól a talajt. A tüzes jegyben járó Hold és ez a különleges nagy energiákkal bíró nap képes lerántani a hátunkról ezt a zsákot, segít „kiégetni” belőlünk korlátozó meggyőződéseinket, ha hajlandóak vagyunk megválni tőlük.

A cél, hogy mindenben meglássuk az áldást, még abban is, ha épp semmi feladatunk, vagy a mozgásunkban vagyunk korlátozva. Bármilyen helyzetben készíthetünk magunknak terveket, amikre most van lehetőségünk. Ahogy a rendszert is alakíthatjuk úgy az életünkben, hogy rugalmasabb legyen, és pár fix ponton kívül a lehetőségek és saját érzéseink szerint változtathassuk. írjátok le egy papírra azokat a válaszokat, gondolati mintákat egyes helyzetekkel kapcsolatosan, amik csak a hátizsákotokat töltik meg jó nehéz terhekkel. Ezt fogjuk a Telihold varázslatnál elégetni. Mivel ezen a napon csodálatos energiákat élhetünk meg, és Tízmilliószoros nap van, ezért készítsetek egy másik listát is, ami segít kitölteni az elengedett gondolatok helyét.


Telihold varázslat

Reggel írjatok megerősítő üzeneteket, fontos, hogy jelen időben írj.

Pl: Ne azt írd, hogy “Szeretnék szabad lenni”. Írd azt, hogy “Szabad vagyok!”.

  • Egészséges vagyok!
  • Boldog vagyok!
  • Teljes vagyok!
  • Az Univerzum tökéletesen működik és mindig a legmagasabb javamat szolgálja.
  • Minden, amit megtapasztalok, lehetőség arra, hogy több erőt szerezzek.
  • Az életem terhek nélkül is biztonságos.
  • Feltétel nélkül szerethető vagyok!

Ezt olvassátok el naponta többször, és napközben írjatok egy listát az elengedni kívánt terhekről, viselkedésmintákról.

Most a Holdkő és a Szodalit segíti az elengedést, és az igazságérzet, a kommunikáció kitusztulását.

Este kezdjétek el a szertartást:

Képzeljétek el magatokat, ahogy életetek hátizsákjával együtt egy óriási tábortűz mellé érkeztek. Üljetek le és lássátok, ahogy a Hold vöröses színével bevilágítja a teret. Olyan mintha szemben ülne veletek és körbe venne mágikus erejével benneteket. Töltekezzetek az est sorsfordító energiáival, majd fogjátok a listátokat és dobjátok a tűzbe, ahol egy pillanat alatt hamuvá válik. Majd vegyétek le a hátatokról a zsákot és gondolkodás nélkül dobjátok a tűzbe, ahol az is egy pillanat alatt elhamvad. Lélegezzetek nyugodtan, mélyen és várjátok meg, amíg a tűz szépen elalszik és már csak a hamu marad utána. Ahogy már csak a hamu marad, eljött a pillanat a teljes megtisztulásra. A vöröslő Holdból egyszercsak egy hatalmas csóva indul el a hamu felé, körbeveszi, majd egy pillanat alatt beszippantja és elküldi az Univerzális szeretetforrásba. Amikor már a hamu teljesen eltűnt, a holdi porszívó is eltűnik és a Hold átadja a stafétát az univerzális energiáknak. Egy gyönyörű fénynyaláb közeledtét látjátok, ami a szeretet és az elengedés energiájával van feltöltve. Engedjétek el a méregtelenítő mudra ujjtartását és váltsatok a föld mudrára. A fénynyaláb közben eléri a fejtetőtöket, a koronacsakrátokon keresztül eláraszt benneteket áldásaival és szeretetével. Érzitek ahogy a fény végig halad egész testeteken, egészen a lábujjaitokig, majd tovább halad a föld középpontja felé egyesíti energiáját a föld energiájával, majd visszatér a talpatokon keresztül, feltölti minden porcikátokat az ég és a föld egyesített energiájával. Érzitek, ahogy a szeretet fénye belső tüzeteket is lángra gyújtja. Már nem féltek semmitől, legyőzhetetlennek és bármire képesnek érzitek magatokat! A felszabadultság érzésétől szinte úgy érzitek lebegtek ebben a csodálatos boldogságban. Váljatok eggyé az érzéssel, élvezzétek a pillanat varázsát.

Ha úgy érzitek már teljesen eggyé váltatok a szeretet fényével, akkor engedjétek el az ujjtartást, vegyetek pár mély lélegzetet és nyissátok ki a szemeteket.
Amikor úgy érzitek készen álltok, akkor fizikai síkon is adjátok át a listátokat a tűz energiájának. Dobjátok a tűzbe és nézzétek, ahogy véglegesen távozik az életetekből. Ezután a hamut adjátok át a földnek valamilyen módon.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak is, legyetek büszkék arra, hogy mindentől megszabadultatok, ami akadályozta, hogy biztonságban érezzétek magatokat a szabadságotokban.
A varázslatot zárjátok azzal, hogy hangosan kimondjátok a pozitív megerősítéseket, amit ezután minden nap ismételjetek meg!

/Forrás: Dudás Mária asztrológus, belsőbéke.com/

Share this post

There are no comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.