Telihold

Telihold a Szűz jegyében + Tízmilliószoros nap

2021.02.27.

Önkorlátozások elengedése

Február 27-e egy igen különleges nap lesz, amit a Telihold mellett a Tízmilliószoros nap fénye is beragyog. A Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk, és ennek megfelelően egyfajta rendrakás, lélek szintű „tavaszi nagytakarítás” lehetőségét kapjuk, ami főleg önkorlátozó elvárásainkat, önkritikánkat, lemondásainkat és önfeladásunkat érinti. Tehát fergeteges energiák segítenek abban minket, hogy mindent kitakarítsunk magunkból, ami akadályként tornyosul vágyaink megvalósítása előtt.

Már reggel, ébredés után figyeljetek oda tudatosan gondolataitokra, érzéseitekre, mert ezen a napon minden gondolat sokszoros teremtő erővel bír. Tehát az önvizsgálatot is szeretettel végezzétek, ne haragudjatok magatokra, ne kritizáljátok magatokat! Saját meggyőződéseink megváltoztatása az egyik legnehezebb feladat, így igazán büszkék lehettek arra, hogy ti ezt meg tudjátok tenni.

A Szűz jegyének leginkább hátráltató megnyilvánulása a kritika, rugalmatlanság, az elégedetlenség és kételkedések gyártása, amivel önkorlátozásokat alakítunk ki magunkban. Gondolkodjatok el rajta, hogy mivel kapcsolatosan nyilatkoztok negatívan?
Pl. bőségre vágysz, közben ha tudatosan figyeled magad, állandóan negatív jelzőkkel illeted a pénzt?
Vagy párra vágysz, miközben kritikus általánosításokkal teli véleményed van a másik nemről? Állandóan kontroll alatt tartjuk viselkedésünket, ezzel túlzottan háttérbe szorítjuk magunkat, saját vágyainkat. Mások segítése, életének könnyebbé tétele mindig fontosabb, mint a mi elképzeléseink. Gondoljátok végig, hogy milyen motivációk dolgoznak emögött!

 Jó alaposan vizsgáld meg, hogy mik az első gondolataid az adott témával kapcsolatban és engedd el ezeket a beidegződéseket!

Bármelyik belső kritikusra ráismersz, vagy más típust fedezel fel, most itt az ideje, hogy búcsút mondj neki, és változtass lelkedet mérgező véleményeden önmagaddal kapcsolatban.
– Tudatosítsátok magatokban, hogy nincs rossz döntés, tetteitek helyesek és bűntudat nélkül tehetitek mindazt, amit szeretnétek. Még akkor is, ha az épp nem a „hasznos” kategóriába tartozik. Mindenki saját magáért felelős, önmaga fejlődésérért. Mindenki saját magához képest jó, és nem egy másik ember által meghatározott jóságnak kell megfelelnie. A hibázás pedig nem bűn, csak egy próbálkozás, ami nem járt sikerrel.
– Amennyiben úgy érzitek bátortalanok vagytok, akkor mondogassátok minél többet magatoknak: Bízom magamban, meg tudom csinálni!
– Vizsgáljátok át életetek szabályrendszerét és az elvárásokat, amit gyermekkorból hoztok, és válasszátok ki azok, amelyek korlátozzák belső szabadságotokat és feltétel nélküli önszereteteket. Engedjétek el ezen a csodás napon az összest, ami felesleges teherként, korlátozóként nehezedik rátok. Tanuljátok meg szeretni magatokat minden elvárás nélkül, mert megérdemlitek! Akár mindennap sokszor mondogathatjátok magatoknak: „Mert megérdemlem!”

Vizsgáljatok meg mindent alaposan magatokban, készítsetek listát arról, amitől szabadulnátok és a tündöklő Telihold fényénél égessétek el az esti varázslatnál.


Telihold varázslat

A nap folyamán írjátok meg a listát mindazokról az önmagatokkal kapcsolatos elvárásokról, ami miatt állandóan másokat szolgáltok, ami miatt nem adtok magatoknak pihenési időt. Írjátok fel azokat a motivációkat is, ami miatt ti akarjátok megoldani mások feladatát, vagy épp ti akartok felelősséget vállalni a fejlődésükért. Nem utolsó sorban azok se maradjanak le a listáról, amivel kritizáljátok és elbizonytalanítjátok magatokat, vagy ami miatt nem fordítotok elég időt magatokra, a bennetek lévő gyermek szeretgetésére. Mindent vegyetek számba, legyetek őszinték magatokkal szemben!

Rakjatok ki egy fehér színű gyertyát vagy 3 mécsest magatok elé. A Hold támogató energiáját növelhetitek, ha ezüst színt használtok a szertartásnál, vagy ezüst ékszert viseltek. A gyertyák mellé rakhattok holdkövet , hegyikristályt és leopárdjáspist.
A szertartáshoz szólíthattok segítő Angyalokat is. Hívjátok Őrangyalotokat, aki mindig támogat benneteket, Hániel angyalt aki segít a Hold energiáját magatokba fogadni, és Jeremiel angyalt aki segíti az elengedést.

Gyújtsátok meg a gyertyát, szólhat halk meditatív zene, üljetek le kényelmesen, lazuljatok el. Lélegezzetek egyenletesen, lassan és figyeljetek befelé. Hagyjátok, hogy elmétek teljesen elcsendesedjen.

Ha úgy érzitek készen álltok, akkor mondjátok ki hangosan:
„Csodálatos és tökéletes vagyok, akinek csakis önmagához képest kell fejlődnie azért, hogy boldog és gondtalan életet éljen! Köszönettel és hálás szívvel elengedem mindazt a korlátozó elvárást, kritikát, kételkedést, amit magam felé megfogalmaztam, amivel akadályozom saját haladásomat és azt, hogy önmagam legyek. Mostantól úgy nézek magamra, mint a létezés csodájára és szeretettel gondolok magamra. Köszönöm, hogy itt lehetek itt és most!”

Ha ezzel megvagytok, akkor égessétek el a listátokat. Engedjétek, hogy az este fénylő és megsokszorozódott energiái körbeöleljenek benneteket eközben! Köszönjétek meg segítő angyalaitoknak a jelenlétüket és szeretettel búcsúzzatok el tőlük.

Az elengedést mindig szeretettel, és hálával tegyétek meg, ne legyen harag a szívetekben! Legyetek hálásak magatoknak, legyetek büszkék arra, hogy minden önkritikátoktól, kételkedésetektől meg tudtatok szabadulni, megláttátok saját értékeiteket, és készek vagytok arra, hogy egy szebb életet teremtsetek magatoknak.

Az elengedés alatt érezzétek és lássátok, hogy máris egy szebb és boldogabb élet köszöntött rátok!

/Forrás: Dudás Mária asztrológus, belsőbéke.com/

Share this post

There are no comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.