>
>
>
>
>
Fejlődés illat karkötő
Sale!

Fejlődés illat karkötő

13,990Ft 9,990Ft

Az illat karkötők egyedisége a benne található lávakőben rejlik.

Ez az ásvány porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.

A szett a spirituális és lelki fejlődést segíti elő.

15 cm15 cm
17 cm17 cm
19 cm19 cm
21 cm21 cm
Törlés
Add to WishlistAdd to Compare
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Akvamarin

A bátorság köve. Nyugtató energiái csökkentik a stresszt, és lecsillapítják az elmét. Harmóniát teremt a környezetében, véd a szennyező anyagok ellen. Az ősi időkben azt tartották róla, hogy szembeszáll a sötétség erőivel, és elnyeri a fénylelkek pártfogását. Segít, hogy felelőségget vállaljunk önmagunkért. A személyiséget becsületessé, kitartóvá és dinamikussá teszi. Szétzúzza a régi, önromboló programokat. Segítségünkre van a mögöttes érzelmi állapotok megértésében és az érzelmeink kifejezésében. Enyhíti a félelmeket, fokozza az érzékenységet.

Fluorit

Segít felismerni amikor a külső hatások már belülről emésztenek bennünket, valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást.  Ez a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére. A fluorit földeli és egyesíti a spirituális energiát. Feloldja a megmerevedett viselkedésmintákat, gyengéden ajtót nyit a tudatalattira, és az elfojtott érzéseket a felszínre hozva eloszlatja azokat. Növeli a magabiztosságot, ügyességet. Szétoszlatja az illúziókat, felfedi az igazságot. Nagyon hasznos, ha pártatlanul és objektíven kell állást foglalnunk. Ez a kristály a tanulás kitűnő segítője: összerendezi és feldolgozza az információkat, a már meglévő tudás egységbe foglalja a még megtanulandóval, növeli a figyelem–összpontosítást. Segít az új ismeretek hasznosításában, megkönnyíti a gyors gondolkodást. A fluorit feléleszti a szexuális libidót.

Lávakő

Erős földelő ásvány, ami közérzetjavító hatással bír. Serkenti az energiaáramlást és fokozza a kifejezőkészséget. Segítséget nyújt abban, hogy felül tudj emelkedni a mindennapokban jelentkező problémáidon és a pozitív dolgokra tudj összpontosítani. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz.

Ajándék 5ml Doterra Zen-Gest Illóolaj

Keverék olaj, amely több jótékony növény olajait foglalja magában: gyömbér, borsmenta, tárkony, édeskömény, kömény, koriander, ánizs.

Ez az olaj abban segít, hogy letegyük azokat a terheket, amiket másoktól vettünk át. A fejlődés során ez az olaj segítséget nyújt a megtanultak előhívásában és alkalmazásában. Olyan összetevőkből áll melyek felkészítenek az új információk, egy magasabb tudás befogadására.

 

Az Aromaterápiás karkötők,  valódi ásványokból, különböző téma szerint készülnek. Mindegyikben található Lávakő, ami porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.
A porózus szerkezet átengedi a nedvességet és a levegőt, így a testhő segítségével párologni kezd a lávakőre csöpögtetett illóolaj. 1 csepp illóolaj 4 napon át érződik a lávakő felületén.
Nagyon fontos, hogy minőségi olajat használjunk, mivel a karkötők a bőrünkhöz érnek.
A Doterra olajok 100%-ban természetesek, bőrbarátok és persze kellemes illatúak, ezért választottam ezt a termékcsaládot a karkötők mellé, megőrizve az ásványok minőségét.
Válassz méretet!

15 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fejlődés illat karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.