>
>
>
>
>
Jóga illat karkötő
Sale!

Jóga illat karkötő

13,990Ft 9,990Ft

Az illat karkötők egyedisége a benne található lávakőben rejlik.

Ez az ásvány porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.

A szett a fizikai és lelki harmóniát és az energiaáramlást segíti elő.

15 cm15 cm
17 cm17 cm
19 cm19 cm
21 cm21 cm
Törlés
Add to WishlistAdd to Compare
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: ,

Howlit
Összeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal; megindítja a ráhangolódást, valamint felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására. kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz, erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.
Nyugtató kő, ami türelemre, kitartásra ösztönöz.

Lávakő

Erős földelő ásvány, ami közérzetjavító hatással bír. Serkenti az energiaáramlást és fokozza a kifejezőkészséget. Segítséget nyújt abban, hogy felül tudj emelkedni a mindennapokban jelentkező problémáidon és a pozitív dolgokra tudj összpontosítani. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz.

Ajándék 5ml Doterra Balance Illóolaj

Ezt az olajat nevezik a kiegyensúlyozó vagy érzelmi egyensúly keveréknek. Több olaj együttes jótékony hatását alkalmazza: lucfenyő, Ho-fa, fenyőtömjén, kék kamilla, kék varádics, frakcionált kókuszolajjal keverve.

Egyensúlyozza a jobb és bal agyféltekét, segít a jelenben lennünk és feloldja az érzelmi elakadásokat. Teljes nyugalmat érzünk egész nap a használatával, segít elűzni a félelmet, gyászt és a bánatot. Jótékony hatással van a fizikai teljesítményre, segít a regenerálódásban és a fáradtság leküzdésében.

 

Az Aromaterápiás karkötők,  valódi ásványokból, különböző téma szerint készülnek. Mindegyikben található Lávakő, ami porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.
A porózus szerkezet átengedi a nedvességet és a levegőt, így a testhő segítségével párologni kezd a lávakőre csöpögtetett illóolaj. 1 csepp illóolaj 4 napon át érződik a lávakő felületén.
Nagyon fontos, hogy minőségi olajat használjunk, mivel a karkötők a bőrünkhöz érnek.
A Doterra olajok 100%-ban természetesek, bőrbarátok és persze kellemes illatúak, ezért választottam ezt a termékcsaládot a karkötők mellé, megőrizve az ásványok minőségét.
Válassz méretet!

15 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jóga illat karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.