>
>
>
>
>
Lelki Béke illat karkötő
Sale!

Lelki Béke illat karkötő

13,990Ft 9,990Ft

Az illat karkötők egyedisége a benne található lávakőben rejlik.

Ez az ásvány porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.

A szett a lelki béke megteremtésében, megtartásában nyújthat segítséget.

15 cm15 cm
17 cm17 cm
19 cm19 cm
21 cm21 cm
Törlés
Add to WishlistAdd to Compare
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,

Ametiszt

Tisztító, védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Igazságérzetet, ítélőképességet, tudatosságot képvisel, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének. Az egyik legspirituálisabb kő; erősíti az isteni szeretetet, fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Segít, hogy a jó úton járjunk, használható alvászavarok ellen is. Szellemileg segíti, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, jobban tudunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel. Támogatja az új ötletekkel valóazonosulást, összekapcsolja az okot és az okozatot.
Ez a kő megkönnyíti a döntéshozatalt, egyformán biztosít józanészt és spirituális megérzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását. Fokozza az emlékezőtehetséget, fejleszti az elkötelezettséget; és támogat abban, hogy megvalósítható célokat tűzzünk magunk elé. Elősegíti, hogy emlékezzünk az álmainkra és megértsük azokat, erősíti bennünk a vizualizáció képességét.
Az ametiszt egyensúlyt teremt mindenben, fejleszti az érzelmi kiegyensúlyozottságot. Elűzi a haragot, a dühöt, a félelmet és az aggódást. Enyhíti a szomorúságot és a bánatot, támogatást nyújt az olyan helyzetekben, amelyekben vesztesnek érezzük magunkat.

Howlit
Összeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal; megindítja a ráhangolódást, valamint felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására. kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz, erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.
Nyugtató kő, ami türelemre, kitartásra ösztönöz.

Lávakő

Erős földelő ásvány, ami közérzetjavító hatással bír. Serkenti az energiaáramlást és fokozza a kifejezőkészséget. Segítséget nyújt abban, hogy felül tudj emelkedni a mindennapokban jelentkező problémáidon és a pozitív dolgokra tudj összpontosítani. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz.

Ajándék 5ml Doterra Levendula Illóolaj

A levendula az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt doTERRA illóolaj. Nemcsak az illata miatt kedvelik sokan, hanem a sokoldalú felhasználás miatt is.
Használata könnyű és nagyon hatékony. Rendkívüli terápiás minőségének köszönhetően életminőség javító tulajdonságokkal is rendelkezik. Komplex olaj, mivel a test és lélek területeire együttesen hat, így egyensúlyban tart a mindennapokban.
Ez a remek olaj higítatlanul is használható külsőleg is, hiszen többségben nem okoz irrítációt.
A teljes energiarendszerünket egyensúlyba hozza, ezáltal teljes nyugalom önti el testünket és lelkünket egyaránt.
Kitisztítja az elraktározott negatív érzelmeket, így magasabb nézőpontból tudjuk az életünket egyensúlyban tartani.
Segít, hogy jobban ki tudjuk fejezni magunkat, és támogatja a kommunikációt.
Megnyugtat és segít a hangulatingadozások leküzdésében.

 

Az Aromaterápiás karkötők,  valódi ásványokból, különböző téma szerint készülnek. Mindegyikben található Lávakő, ami porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.
A porózus szerkezet átengedi a nedvességet és a levegőt, így a testhő segítségével párologni kezd a lávakőre csöpögtetett illóolaj. 1 csepp illóolaj 4 napon át érződik a lávakő felületén.
Nagyon fontos, hogy minőségi olajat használjunk, mivel a karkötők a bőrünkhöz érnek.
A Doterra olajok 100%-ban természetesek, bőrbarátok és persze kellemes illatúak, ezért választottam ezt a termékcsaládot a karkötők mellé, megőrizve az ásványok minőségét.
Válassz méretet!

15 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lelki Béke illat karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.