>
>
>
>
>
Megtisztulás illat karkötő
Sale!

Megtisztulás illat karkötő

13,990Ft 9,990Ft

Az illat karkötők egyedisége a benne található lávakőben rejlik.

Ez az ásvány porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.

A szett a fizikai és lelki megtisztulásban nyújthat segítséget.

15 cm15 cm
17 cm17 cm
19 cm19 cm
21 cm21 cm
Törlés
Add to WishlistAdd to Compare
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , ,

Citrin

Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet. Növeli az önbizalmunkat, segíti az önkifejezést. A Nap erejét hordozza, életörömöt, boldogságot közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára.

Prehnit

A feltétel nélküli szeret kristálya, amely segít kapcsolatba kerülni a belső Énünkkel, illetve a spirituális lényekkel. A meditáció közben és erősíti a megérzéseket, és egy láthatatlan védelmező pajzzsal borítja be az aurát, ezzel tulajdonosának tökéletes biztonságérzetet nyújt. Megszünteti a belső hiányérzetet, legyen szó tárgyakról vagy szerelemről. Támogatja viselőjét, hogy újra hinni kezdjen az Univerzumban és Önmagában egyaránt. Enyhíti a rémálmokat, a szorongást, a félelmet és nyugtatja a lelket.

Turmalin

Védelmet biztosít, arra használják, hogy nehéz időszakban rámutasson, ki vagy mi okozza a gondokat; valamint jelezze a jó irányt, amelyen haladni kell. Megtisztítják az aurát, elmozdítják a blokkokat, szétszórják a negatív energiát, és megmutatják, miként lehet megoldani különleges problémákat. Remekül kiegyensúlyozzák és összekapcsolják a csakrákat. elősegíti önmagunk és mások megértését, feltárja előttünk énünk mélységeit, erősíti az önbizalmat, és enyhíti a félelmet. Száműzi azt az érzést, hogy áldozatok lennénk, ugyanakkor vonzza a lelkesedést, a könyörületet, a toleranciát és a fellendülést.

Lávakő

Erős földelő ásvány, ami közérzetjavító hatással bír. Serkenti az energiaáramlást és fokozza a kifejezőkészséget. Segítséget nyújt abban, hogy felül tudj emelkedni a mindennapokban jelentkező problémáidon és a pozitív dolgokra tudj összpontosítani. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz.

Ajándék 5ml Doterra Citrom Illóolaj

Ez a citrusos olaj remek hangulatjavító tulajdonsággal bír. Tisztítja az elmét, segít az összpontosításban
és kiegyensúlyozó hatása miatt lelki stabilitást biztosít.

 

Az Aromaterápiás karkötők,  valódi ásványokból, különböző téma szerint készülnek. Mindegyikben található Lávakő, ami porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.
A porózus szerkezet átengedi a nedvességet és a levegőt, így a testhő segítségével párologni kezd a lávakőre csöpögtetett illóolaj. 1 csepp illóolaj 4 napon át érződik a lávakő felületén.
Nagyon fontos, hogy minőségi olajat használjunk, mivel a karkötők a bőrünkhöz érnek.
A Doterra olajok 100%-ban természetesek, bőrbarátok és persze kellemes illatúak, ezért választottam ezt a termékcsaládot a karkötők mellé, megőrizve az ásványok minőségét.
Válassz méretet!

15 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Megtisztulás illat karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.