>
>
>
Megtisztulás Karkötő

Megtisztulás Karkötő

Engedélyezett utánrendelésre

5,490Ft

Ez a karkötő segítséget nyújt az érzelmi és fizikai megtisztulásban.

A benne található Citrin, Turmalin, Prehnit és Lávakő ásványok fokozzák a szervezet méregtelenítését, ezáltal jobb közérzetet biztosítanak.

8és 10mm-es ásványokból.

- +
Add to WishlistAdd to Compare
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Prehnit:

Ez a halványzöld kristály a feltétel nélküli szeretet köve, amely óriási spirituális energiákkal rendelkezik. A gyógyítók gyógyítójaként is ismert, hiszen végtelen nyugalommal és biztonságérzettel ruház fel még a legnehezebb helyzetekben is. Általa könnyen teremthetsz rendet az életedben, megőrizve mindazt, ami még hasznodra válik, és fájdalom nélkül szabadulhatsz meg attól, ami már csak korlátozna.

Citrin:

Nagyon erős védelmező kő. Tisztítja, védi auránkat, energiával tölti fel az egész szervezetet. Növeli az önbizalmunkat, segíti az önkifejezést. A Nap erejét hordozza, életörömöt, boldogságot közvetít és vonzza a gazdagságot, bőséget tulajdonosa számára. Erőteljes kristály, ami erőt ad a céljaink megvalósításához, a belső erőnk aktiválásához.

Turmalin:

Színétől függően védelmez (fekete) gyógyít (zöld) és az érzelmekre hat (rózsaszín)
Ez a csodálatos ásvány méregtelenítő hatású, serkenti a vérellátást és az anyagcserét. Enyhíti a gyulladásokat. Növeli az önállóságot, erővel és energiával tölt fel. A turmalin megszilárdítja a barátságot és a szerelmet és védelmet biztosít viselője számára.

Lávakő:

Erős földelő ásvány, ami közérzetjavító hatással bír. Serkenti az energiaáramlást és fokozza a kifejezőkészséget. Segítséget nyújt abban, hogy felül tudj emelkedni a mindennapokban jelentkező problémáidon és a pozitív dolgokra tudj összpontosítani.

Válassz méretet!

15 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Megtisztulás Karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.