>
>
>
>
>
Nőiesség illat karkötő
Sale!

Nőiesség illat karkötő

13,990Ft 9,990Ft

Az illat karkötők egyedisége a benne található lávakőben rejlik.

Ez az ásvány porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.

A szett a nőiesség kiteljesedésében nyújthat segítséget.

15 cm15 cm
17 cm17 cm
19 cm19 cm
21 cm21 cm
Törlés
Add to WishlistAdd to Compare
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék: , , ,

Holdkő
A Nőiesség köve. Tisztánlátást ad, nyitottá tesz, segíti a befogadást. Emlékeztet az élet körforgására, csillapítja a felindulást. Nyugtató hatású, enyhíti a félelmeket, erősíti romantikus oldalunkat. A holdkő segítségével szabadjára engedhetjük fantáziánkat és vágyainkat. Emlékeztet álmunkra és fényt derít érzelmi konfliktusainkra, feldolgozatlan problémáinkra. Nem csak belső fejlődésünket segíti, hanem erősíti intuíciónkat is.

Rózsakvarc
A feltételnélküli szeretet és elfogadás kristálya. Gyengéddé de határozottá teszi viselőjét. Ha egy rózsakvarc rajtunk van, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket. Segít, hogy elfogadjuk és szeressük önmagunkat, hisz addig, ameddig ez nem megy, igazán másokat se tudunk szeretni. Nyugtató hatású, azoknak ajánlom leginkább a használatát, akik  emberek között dolgoznak, és nagy szükség van a türelemre, megértésre

Angelit

Más néven angyalkő, a tudat egyik legfőbb ásványa. Nagy segítség lehet a belső harmónia elérésében, nyugtatja a lelket, segít megtalálni önmagunkat, boldogságfokozó hatással bír.
Segítségével kapcsolatba léphetünk a felső világokkal.

Lávakő

Erős földelő ásvány, ami közérzetjavító hatással bír. Serkenti az energiaáramlást és fokozza a kifejezőkészséget. Segítséget nyújt abban, hogy felül tudj emelkedni a mindennapokban jelentkező problémáidon és a pozitív dolgokra tudj összpontosítani. Rendkívül magas ásványi anyag tartalma miatt általános frissítő, nyugtató hatású. Segítségével fokozható az önbecsülés, kifejezőkészség, és a szeretet képessége. Lelkünkbe világosságot hoz.

Ajándék 5ml Doterra Grape-fruit Illóolaj

A grapefruit a valódi megbecsülést és tiszteletet tanítja meg a testünk számára. Ha elfelejtjük testünket tisztelni, ez az olaj segít, hogy visszataláljunk a helyes irányba. Ez az olaj abban segít, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben
segít, hogy szeressük és elfogadjuk testünket úgy ahogy van. Kiváló és fantasztikus női olaj, ami emeli a hangulatot és segít az összpontosításban. Tökéletes a nőiség kiemelésére, harmonizálásában.

 

Az Aromaterápiás karkötők,  valódi ásványokból, különböző téma szerint készülnek. Mindegyikben található Lávakő, ami porózus szerkezete miatt képes az illóolajokat megtartani és párologtatni, így az ásványok és az olajok együtt fejtik ki hatásukat viselőjük számára.
A porózus szerkezet átengedi a nedvességet és a levegőt, így a testhő segítségével párologni kezd a lávakőre csöpögtetett illóolaj. 1 csepp illóolaj 4 napon át érződik a lávakő felületén.
Nagyon fontos, hogy minőségi olajat használjunk, mivel a karkötők a bőrünkhöz érnek.
A Doterra olajok 100%-ban természetesek, bőrbarátok és persze kellemes illatúak, ezért választottam ezt a termékcsaládot a karkötők mellé, megőrizve az ásványok minőségét.
Válassz méretet!

15 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nőiesség illat karkötő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.