Bögrék

  • Áradás Bögre

   4,490Ft

   Kézzel festett Áradás bögre a mindennapok örömteli megéléséért A mandalák lelkünk mélyére hatnak gyönyörű formájukkal és színűkkel, ez a bögre az igazi Női minőséget képviseli, amikor nem ismerünk lehetetlent és ösztöneinket követve elérjük a céljainkat.

  • Gyönyörű reggel bögre

   4,490Ft

   Kézzel festett gyönyörű reggel bögre Rózsaszín mandalával 💕 Szimbolikusan a feltétel nélküli szeretetet, a női megérzéseket és a gondoskodást jelképezi.

  • Hajnal kávés szett

   5,490Ft

   Kezd a napot ezzel a gyönyörű kézzel festett kávés szettel ☕️ A mandalák lelkünk mélyére hatnak gyönyörű formájukkal és színűkkel, ez a szett az érzéseinkre van pozitív hatással.

  • Kiteljesedés Bögre

   4,490Ft

   Kézzel festett Kiteljesedés bögre, hogy örömöt csempésszen a mindennapokba. A mandalák lelkünk mélyére hatnak gyönyörű formájukkal és színűkkel.  Ez a bögre a magabiztosságra és az önkifejezésre vanjótékony hatással.

  • Megnyílás Kávés szett

   5,490Ft

   Kezd a napot ezzel a gyönyörű kézzel festett kávés szettel  A mandalák lelkünk mélyére hatnak gyönyörű formájukkal és színűkkel, ez a szett az önkifejezésben és a lelki megnyílásban nyújthat segítséget

  • Pillanat kávés szett

   5,490Ft

   Kezd a napot ezzel a gyönyörű kézzel festett kávés szettel ☕️ A mandalák lelkünk mélyére hatnak gyönyörű formájukkal és színűkkel, ez a szett abban nyújt segítséget, hogy jelen legyünk a pillanatban és teljes egészében megéljük azt.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Nincsenek termékek a kosárban.