Újhold

2021.06.10.

Újhold az Ikrekben.

A júniusi Újhold varázslatos energiákkal érkezik, amihez kapcsolódik a sorsikus támogatás is. Mindenben előrelépést érezhetünk, amit szabad akaratunkból, saját vágyainkért teszünk. A Nap és Hold együttállásához csatlakozik a Merkúr bolygó is, így a gondolatok és az érzelmeink egyesülése valódi gondolati felfrissülést és átalakulást hozhat. Azonban azt ne felejtsük el, hogy a Merkúr még retrográd, szétszórtságra való hajlamot hozva, így ne akarjunk egyszerre mindent, koncentráljuk energiáinkat a teremtés érdekében. Mivel ez most szaturnuszi segítséggel történik, könnyebbnek érezhetjük az elköteleződést és a felelősségvállalást saját életünk alakításáért, nem utolsó sorban könnyebben rendezhetjük gondolatainkat is.

Az Újhold könnyed energiája most támogat bennünket, hogy ne csak átgondoljuk, hanem hangot is adjunk vágyainknak. A Levegő energiája is támogat abban, hogy szívünkből induló teremtő gondolataink és kimondott szavaink eljussanak az Univerzális szeretetforráshoz. Mindemellett azt se felejtsük el, hogy az Ikrek jegye a zodiákus közvetítője, így nem is lehetne jobb „kezekben” a vágyaink célba juttatása. Az energia belső közvetítőként képes összekötni a szív és a torok csakránkat, így valóban belső vágyaink érdekében tudunk a leghatékonyabban kommunikálni. Bátran kérhetünk segítséget, útmutatást akár Angyaloktól, akár Istentől, vagy akitől hitünk szerint szeretnénk.

Mindaddig megrekedve érezhetitek magatokat, amíg fájdalmas, diszharmonikus energiákat tároltok bárki (akár önmagatok) felé, a múltban megéltekkel kapcsolatban. Tudom nem könnyű ezeket az érzéseket megváltoztatni, de muszáj lesz, ha a teremtő energiákat ki akarjátok használni. Tehát változtatni csakis akkor tudtok, ha szembenéztek a problémákkal, megoldjátok azt, és változtattok korlátozó, blokkoló és visszalépést hozó gondolati mintáitokon. Amint ledöntitek saját korlátjaitokat, feloldozást adva magatoknak a múltban történtekért, abban a pillanatban egyre inkább érzitek magatokat biztonságban és érzitek magatokat egyre könnyedebbnek. Segítő emberek tűnhetnek fel mellettetek, akik a lehetőséget tálcán kínálják számotokra. Használjátok ki minél jobban az időszakot, mert a növő Hold napjai alatt szerzett erőre a hónap feladataiban is támaszkodni tudtok.

Mindenkinek fel kell állítania a saját határait, meglátni életében a saját felelősségét és ezután megtalálni a megoldásokat. Tehát kezdjétek azzal, hogy magatokban rendet raktok, kiegyensúlyozzátok belső energiátokat. Ezután pedig merjetek változtatni, elszakadni a látszat biztonságtól, külsőségektől, elvárásoktól és a megszokott rutinoktól. Váljatok fontossá saját magatok számára, miközben tudatosítjátok magatokban, hogy ez nem önzőség, magatokról épp úgy gondoskodnotok kell, mint a környezetetekben élőkről és magáról a környezetetekről is. Bennetek is létezik egy aprócska gyermek, aki odafigyelést igényel, aki már alig várja, hogy meghalljátok végre a hangját, vagy esetleg a sírását. Figyeljetek nagyon oda gondolataitokra, hogy mit gondoltok, hogyan reagáltok adott helyzetben. Figyeljétek külső szemlélőként, mit akarnak megmutatni számotokra.

És még egy gondolat zárszóként. Nem azért születtünk, hogy szenvedjünk, féljünk és fájdalmakat éljünk meg. A szeretet útját kell járnunk, amiben csakis egy dolog okozhat fájdalmat, ha ellenállunk a változásnak, ha nem ismerjük fel belső korlátainkat és nem véve tudomást a sors útmutatásáról, nem vesszük észre a jeleket.

/Forrás: Dudás Mária asztrológus, belsobeke.com/

Share this post

There are no comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.