Újhold

2021.04.12.

Újhold a Kos jegyében

Újhold a Kosban | Asztropressz - hírek

Elérkeztünk az áprilisi Újholdhoz, amely a tüzes, önérvényesítő Kos jegyében köszönt ránk. Ki vágyna ennél jobbra, pont Újhold napján, ami az újrakezdésről, teremtésről szól?

 a Hold, ami segíti abban, hogy az eddig tanultakat, a tapasztalatokat, amivel gazdagabbá váltunk, át tudjuk ültetni a gyakorlatba.
Bár lobbanékonyak az energiák, most mégis képesek hosszú távú céljaitokat támogatni, ha gondolataitokkal folyamatosan a megvalósulásra irányítjátok és igyekeztek a jelenben is a jóra és szépre fókuszálni. Mindenben meg lehet látni a csodát, csak akarni kell. Bár a kialakult helyzet mindenki számára okoz kihívásokat, a természet ébredő szépségéhez mindig fordulhatunk. Tárjátok ki az ablakot reggelente, csodáljátok meg a virágokat, hallgassátok a reggeli madárcsivitelést. Csak 10 perc és máris másként indul a nap.

Tudatos munkánk során sok mindent elengedtünk, megváltoztattunk, ami önkorlátozásként, felesleges lemondásként dolgozott bennünk, és ami akadályozott abban, hogy ráleljük a minden külső tényezőtől független, belső szabadságunkra. Egy olyan szabadságra, ami által önmagunk lehetünk és semmi nem akadályozhatja a boldogságunkat, céljainkat. Mindaz a tapasztalat, amit magunkénak tudhatunk, lesznek segítőink az Újhold utáni teremtő időszakban. Felismeréseinknek köszönhetően egyre inkább azonosulhatunk lelkünk által megalkotott szabadság definíciójával, amit nem kívülről kapunk meg, hanem a szívünkben, a belső vágyainkban találunk meg.

Az az időszak, amit a külső korlátozások által kaptunk és még kapunk is, lehetőséget ad számunkra, hogy inkább befelé figyeljünk, magunkban kutakodva leljünk rá a valódi értékekre és számunkra fontos dolgokra, amit a szeretet irányít. Azt a belső fényt, erőt találjuk meg ezzel, ami által teremteni tudunk, ami segít abban, hogy jobbá tegyük a világot és újra odafigyeljünk azokra, akik fontosak számunkra. A befelé figyelés segített minket abban is, hogy mélyen megismerjük magunkat, vagy épp segítséget kérjünk ahhoz, hogy megértsük működésünket.

Az időszak az alázat, a magunkra és egymásra való odafigyelés ideje, hogy elfogadjuk a sors korlátozását, amivel valami sokkal jobb felé akar terelgetni minket. Igazi magvető időszak kezdődik, amikor jövőbeni fejlődésünk érdekében elvethetjük lehetőségeink magvait, hogy aztán a napsütés és a víz hatására szárba szökkenjenek. Tehát minden olyan vágyunk megvalósítását el tudjuk most indítani, amiben valóban hisztek, és ami a lelki felszabadulást támogatja.

Most az Újholdnál bátran használhatjuk azt a varázslatos képzelőerőt, gondolatokat, és mágnesként működő érzéseket, amik a teremtés folyamatában segítőink lesznek. Amikor pozitív képek jelennek meg bennünk és azt feltöltjük a szeretet és hála érzésével, akkor az valóban úgy működik, mint egy óriási mágnes, ami bevonzza azokat a lehetőségeket, támogatókat, amik és akik a megvalósításhoz szükségesek. A negatív élményeket saját félelmeink és szorongásaink erősítik, akadályozva ezzel teremtő erőnk működését.

A másik nagyon fontos dolog, hogy ne akarjunk mindent egyszerre. A sok vágy szétszórja az energiákat, és lassítják a megvalósulást. Válasszátok ki magatok számára a legfontosabb célokat és azoknak adjatok energiát. Aztán jöhet a többi. Ha lépésről lépésre haladtok, munkátok gyümölcse sem marad el. Szükséges ehhez még kitartás, hogy minden nap dolgozzatok egy kicsit azon, hogy álmaitok valóra váljanak és minél inkább megéljétek a belső felszabadulás érzését. Tápláljátok jó érzésekkel, és szabaduljatok meg a félelemtől, aggódástól, ami valódi felszabadulásotokat akadályozza.

Gondoljatok csak bele! Amikor elültetünk egy magot, akkor is rendszeresen locsoljuk, szeretgetjük, napoztatjuk, így lesz erős növény belőle és ajándékoz meg minket virágjával vagy termésével. Ha nem így teszünk, akkor a kezdeti növekedést, a növény pusztulása követi.
Tehát a Kos Újholdnál tegyetek bele minél több energiát vágyaitok megvalósulásába, töltsétek fel érzelmekkel, így tud már az este folyamán elkezdődni a manifesztáció folyamata.

/Forrás: Dudás Mária asztrológus/ belsobeke.com

Share this post

There are no comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.