Újhold

2020.12.14.

Újhold a Nyilasban

Az év utolsó Újholdjához érkeztünk, amit a Hit fénye ragyog be, szerencsés fordulatok, csodás teremtések lehetőségét elhozva számunkra. Az Újhold új ciklust indít el, ez a kezdetek és a növekedés időszaka Teliholdig. A Nyilas jegyében beköszöntő Újhold sokszoros energiáját egyesíti most a Nyilas jegyében álló Nappal, Merkúrral és a Kos jegyében álló Mars bolygóval. Ennek köszönhetően most céljaitok érdekében aktív, kezdeményező cselekvést is el tudtok indítani. A Nyilas Újhold feltölt energiával, bizakodással, segít kiszakadni a múltból. Új alapokra helyezhetitek a jövőképeteket, változtathattok életszemléleteteken és gondolati meggyőződéseiteken.

Ki-ki saját belső hitének erősségéhez mérten arathatja le a jól végzett munka gyümölcsét. Aki erősen bízik magában, és nem tért le álmai útjáról, folyamatosan alakítgatta saját hitrendszerét, most csodákat élhet meg, és további változtatást tud elindítani. Azonban akit a régi meggyőződések irányítanak és félelmek befolyásolják a mindennapjait, az további nehézséget, korlátozást élhet meg. Hittel és bizakodással megélve a mindennapokat a teremtés csodáját tapasztalhatjuk meg. Félelmekkel viszont csak a szenvedésünket és a negatív tapasztalatokat vonzzuk be életünkbe.
Bármit képesek lehettek megteremteni, amiben hisztek, ami szívetek szerinti vágy.
Az új kezdeteket hozó időszakban a belső meggyőződéseiteket, a családi mintáitokat érdemes átgondolni jövőbeni céljaitok tekintetében, hogy egyensúlyt és harmóniát teremtsetek életetekben.

Ebben az időszakban célszerű ha a jelenben a jó dolgokra fókuszálva, hálával telt szívvel élitek mindennapjaitokat. Ez nem azt jelenti, hogy a problémákat el kell odázni, hanem azt, hogy szembe kell nézni vele és bízni abban, ha megértitek a tanítását, akkor meg is tudjátok oldani.

Érezzétek azt a boldogságot, elégedettséget és hálát már most, amit ezek az eredmények okoznak majd nektek. Minél több jó érzés dolgozik bennetek gondolataitok által, annál nagyobb lesz az a vonzerő, ami kiárad belőletek és bevonzza életetekbe az elismerést, a lehetőségeket és a csodákat.


Újhold varázslat

Szükségetek lesz három fehér gyertyára és a vágylistára vagy a vágytáblára. A Hold hatását erősíthetitek ezüst ékszer viselésével és azzal, ha holdkövet és szodalit ásványt tartotok magatoknál. Ugyanígy hívhatjátok segítségül Őrangyalotokat, aki mindig mellettetek áll. Ehhez nem kell semmi különleges dolog, csak szeretettel kérjétek meg, hogy legyen segítségetekre az este folyamán.

Írjatok egy vágylistát.

Fogalmazzatok meg jövőtöket hosszú távon érintő vágyakat, ami szívetek szerinti és erősítsétek magatokban a hitet mindaddig, amíg meggyőződéssé nem válik, hogy meg tudjátok csinálni. A vágyaitokat illusztrálhatjátok képekkel is, így máris egy vágytáblát alkottatok. Ennek előnye, hogy egy jól látható helyre téve, napi szinten nézegethetitek, így szépen bedolgozza magát az új minta a tudatalattiba, egyre erősítve a vonzás működését. A betű a bal agyféltekét kapcsolja be, míg a képek a jobb agyféltekében raktározódnak el. A képek helyett választhatjátok a pozitív megerősítéseket (pl. Bármire képes vagyok, Értékes és önmagamért szerethető vagyok…), amiket kirakva a táblátokra ugyanazt a hatást éritek el, mint a képekkel.
Emellett nagyon fontosak még az érzések, nélkülük nem működik a teremtés. Tehát mindaddig nem tudtok változásokat elindítani, amíg bármilyen rossz érzés dolgozik a vágyaitokkal kapcsolatban. Ezen is érdemes gondolkodni és tenni azért, hogy higgyetek abban, önmagatokért vagytok szerethetők.

Végezzétek el a varázslatot!
Újhold estéjén keressetek egy nyugodt helyet, gyújtsátok meg a gyertyákat és csendesedjetek el. Legyen veletek a vágylistátok, vagy üljetek szembe a vágytáblátokkal. Hunyjátok be a szemeteket és gondolatban lássátok, ahogy a gyertyák lángja egyesül és egyre erősödő fényével megvilágítja, körbe veszi vágyaitokat, majd ez a fény egyre csak tágul, míg össze nem ér az Univerzum fényes szeretetenergiájával. Ez a csodálatos, tündöklő fény egyesül vágyaitokkal, szeretettel tölti fel, és már csak egy nagy tündöklő fényáradatot láttok magatok előtt. Ahogy nézitek, egyre inkább kezd körvonalazódni valami, majd egyszer csak feltűnik előttetek egy fényesen ragyogó kapu, ami csak arra vár, hogy belépjetek áloméletetekbe. Most lássátok, ahogy ott álltok a kapu előtt, és boldogan beléptek rajta. Nézzétek csak tovább a tündöklő fényességet és, lássátok, ahogy tovább tisztul a kép, mintha egy boldog film jelenne meg előttetek. Ez a film a jövőtök filmje, ami most megmutatja számotokra, ahogy már új minták szerint, felszabadultan és boldogan élitek életeteket. Azzal, hogy beléptetek a kapun, eggyé váltatok az álmotokkal, és egy csodálatos életben találjátok magatokat. Nézzetek jól körül, szívjatok magatokba minél több pozitív energiát ebben a térben.
Élvezzétek a pillanat varázsát, és amikor kinyitjátok a szemeteket, mondjatok köszönetet a szeretet legyőzhetetlen energiájának.
Köszönjétek meg az Univerzumnak, hogy mostantól boldogan, bőségben és szeretetben és egyéniségeteket felvállalva éltek.

Az elkövetkező 2 hétben minden nap gondoljatok vissza arra a csodálatos érzésre, amit akkor éreztetek, amikor beléptetek a csodák kapuján. Ez az érzés, a mindent átható szeretet lesz, ami a gondolataitokkal egyesülve bevonzza életetekbe a változást.

/Forrás: Dudás Mária asztrológus belsobeke.com/

Share this post

There are no comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.