Lélekmag hangolás

Ez a módszer abban segít, hogy feltárja a probléma rejtett okait.

Az energetikai ráhangolódás és tisztítás után különböző kristályokat adok neked, amikbe érzelmi mintákat töltök bele, de nem árulom el mit, hiszen így tudunk a tudatalattival dolgozni.
A kristályok segítségével te magad mondod ki, hogy mi a problémád az adott szituációval, mintával amit a kristályokba töltöttem.

Ahogy egyre több kristály kerül az asztalra, úgy szépen kialakulnak az ok-okozati összefüggések, amiket a folyamat végén lépésről lépésre átbeszélünk, feloldunk vagy megerősítünk attól függően, hogy tápláló vagy elvonó rezgéssel rendelkezik a minta amivel dolgozunk. ?

Olyan ez mint egy családállítás, csak itt emberek helyett kristályokkal dolgozunk és különböző viselkedésmintákat, érzelmi tölteteket helyezünk fókuszba.

Mindig kihangsúlyozom, hogy a problémádat csak Te tudod megoldani. Én, illetve a rajtam keresztül áramló magasabb energia segítünk rálátni a valódi okra és mutatok 1 technikát ami segítségével könnyebbé válik a folyamat. ?

Ha érzed a hívást, de nem tudod mivel kellene foglalkozni:
? Önelfogadás, önszeretet.
? Családi minták feloldása – Anyasebek, Apasebek, Generációs minták.
? Folyamatosan ismétlődő élethelyzetek.
? Megrekedtség érzése 1 adott területen.
? Bőséget blokkoló minták akadályok.
? Isteni Énnel való találkozás.
? Bármi más.

A program értéke 25 000 Ft, ami egy 2 órás személyes oldást tartalmaz.

Helyszín: Székesfehérvár, Csillag Őrzők központja
Ha úgy érzed ez a program segítene neked, kérj időpontot a jelentkezés gombra kattintva, vagy telefonon a 0620/3817-822 telefonszámon.
Szeretettel fogadom a jelentkezésed. ?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.