Ezoterikus termékek

>
>
Ezoterikus termékek
  • Áradás Bögre

   4,490Ft

   Kézzel festett Áradás bögre a mindennapok örömteli megéléséért A mandalák lelkünk mélyére hatnak gyönyörű formájukkal és színűkkel, ez a bögre az igazi Női minőséget képviseli, amikor nem ismerünk lehetetlent és ösztöneinket követve elérjük a céljainkat.

  • Gyönyörű reggel bögre

   4,490Ft

   Kézzel festett gyönyörű reggel bögre Rózsaszín mandalával 💕 Szimbolikusan a feltétel nélküli szeretetet, a női megérzéseket és a gondoskodást jelképezi.

  • Hold-szertartás /mester/

   25,990Ft

   Ez egy olyan varázsdoboz, aminek segítségével közelebb kerülhetsz az univerzum misztikus energiájához. Megtisztulva és feltöltődve indíthatod útnak teremtő energiád. A Mala és az Inga pedig támogat téged bármikor amikor megerősítésekre van szükséged.

  • Hold-szertartás varázsdoboz /alap/

   5,990Ft

   Ez egy olyan varázsdoboz, aminek segítségével közelebb kerülhetsz az univerzum misztikus energiájához. 🌖🌑🌔 Megtisztulva és feltöltődve indíthatod útnak teremtő energiád.

  • Hold-szertartás varázsdoboz /haladó/

   15,990Ft

   Ez egy olyan varázsdoboz, aminek segítségével közelebb kerülhetsz az univerzum misztikus energiájához. Megtisztulva és feltöltődve indíthatod útnak teremtő energiád. A karkötő pedig támogat téged a mindennapokban.

  • Kiegyensúlyozottság Reggeliző szett

   6,990Ft

   Kezd a napot ezzel a gyönyörű kézzel festett reggeliző szettel 💕 A mandalák lelkünk mélyére hatnak gyönyörű formájukkal és színűkkel, ez a szett abban nyújt segítséget, hogy a mindennapi rohanásból kilépve türelmesen éljük a mindennapjainkat, ami kiegyensúlyozottsághoz vezet.

  Start typing and press Enter to search

  A kosarad

  Nincsenek termékek a kosárban.