Ezoterikus termékek

>
>
Ezoterikus termékek
  • Belső Erő Kristálykulacs

   14,900Ft

   A víz tisztítása és programozása a mindennapi életünk része kellene, hogy legyen, mivel a testünk több mint 70%-a víz. Ezért fontos, hogy megfelelő minőségű és rezgésű vizet juttassunk be a szervezetünkbe. Belső Erő Kristálykulacs ásványai: Citrin, Tigrisszem, Hegyikristály, Gránát, amik a napfonatcsakrához kapcsolódva fokozzák a belső nap ragyogását és akaraterő…

  • Belső Vezető Kristálykulacs

   14,900Ft

   A víz tisztítása és programozása a mindennapi életünk része kellene, hogy legyen, mivel a testünk több mint 70%-a víz. Ezért fontos, hogy megfelelő minőségű és rezgésű vizet juttassunk be a szervezetünkbe. Belső Vezető Kristálykulacs ásványai: Lápisz Lazuli, Hegyikristály, amik a torokcsakrához kapcsolódva aktiválják a magabiztos megjelenést, a tiszta kommunikációt és…

  • Életfa korong

   4,900Ft

   Szelenit korong Életfa motívummal. Használható tértisztításra, aura tisztításra, más ásványok tisztítására és vízprogramozásra. A mérete alkalmas arra, hogy egyszerre több kristályt ráhelyezzünk, vagy egy poharat. Ennek segítségével elindul az energiák hatására a tisztítási és feltöltési folyamat. Ezen kívül kitűnő segítségünk lehet a lecsendesedés folyamatában, meditációban, teremtésben.  

  • Hold-szertartás /mester/

   25,990Ft

   Ez egy olyan varázsdoboz, aminek segítségével közelebb kerülhetsz az univerzum misztikus energiájához. Megtisztulva és feltöltődve indíthatod útnak teremtő energiád. A Mala és az Inga pedig támogat téged bármikor amikor megerősítésekre van szükséged.

  • Hold-szertartás varázsdoboz /alap/

   5,990Ft

   Ez egy olyan varázsdoboz, aminek segítségével közelebb kerülhetsz az univerzum misztikus energiájához. 🌖🌑🌔 Megtisztulva és feltöltődve indíthatod útnak teremtő energiád.

  • Hold-szertartás varázsdoboz /haladó/

   15,990Ft

   Ez egy olyan varázsdoboz, aminek segítségével közelebb kerülhetsz az univerzum misztikus energiájához. Megtisztulva és feltöltődve indíthatod útnak teremtő energiád. A karkötő pedig támogat téged a mindennapokban.

  Start typing and press Enter to search

  A kosarad

  Nincsenek termékek a kosárban.