Ingák

  • Az élet kulcsa inga

   4,000Ft

    Útmutató Lápisz Lazuli inga Ankh kulcs szimbólummal.  Segít a tisztánlátásban, az információk befogadásában és az élet körforgásának megértésében.  Használható amulett vagy medálként is.

  • Egység inga

   4,000Ft

   💙 Útmutató Lápisz Lazuli inga Kelta csomó szimbólummal.  Segít a hármas egység megtalálásában, az összefüggések felismerésében.  Használható amulett vagy medálként is.

  • Megérzés inga

   4,000Ft

    Hegyikristály útmutató inga Holdkővel.  Segít kinyitni a tudatot a lélek rezgéseire. Gyengéd energiája vezet az útmutatás során, a szív legmélyebb üzeneteivel összhangban. Fokozza a megérzéseket, ráhangol az Isteni tudatra. ✨ Használható amulett vagy medálként is.

  • Örök körforgás inga

   4,000Ft

    Útmutató Ametiszt inga Kelta csomó szimbólummal. ⚛️ Az örök létezés, a folytonos megújulás és az újjászületés jelképe. ✨ Használható amulett vagy medálként is.

  • Stabilitás inga

   4,000Ft

   💎 Obszidián útmutató inga Életfa szimbólummal.  Segít egyensúlyba kerülni, egy biztonságos közegben. Kapcsolatot teremt az Ég és a Föld energiáival, így segít lehozni a megértéseket a fizikai térbe. ✨ Használható amulett vagy medálként is.

  • Teljesség inga

   4,000Ft

    Obszidián útmutató inga Aum szimbólummal.  Segít egységbe kerülni a világegyetem rezgésével, a mindenséggel. Rávilágít a test lélek szellem egyensúlyára, a múlt jelen és jövő egységének fontosságára. Földel és védelmez, így tiszta információkhoz juthatunk általa.  Használható amulett vagy medálként is.

  Start typing and press Enter to search

  A kosarad

  Nincsenek termékek a kosárban.