Online Sorselemzés

?Az elemzés során a kristályok, a számmisztika és a tarot együttes erejét használva kapunk információkat a minket körülvevő energiákról.

? A kristályok lelkünk mélyére látnak, magas rezgésük és érzékenységük miatt, a számmisztika pedig egy olyan ősi kódrendszer, aminek segítségével információkat kaphatunk jelenlegi életünk alakulásáról. Ezeknek az információknak a kifejtésében, a tarot útmutatásával kapunk tisztább képet. ?

? Ennek a 3 eszköznek a segítségével tudok e-mail formájában útmutatást adni a jelenlegi energiákról.  ?
? Fontos, hogy az elemzés útmutatásként szolgál, nem jóslásként, hiszen a jövő rengeteg szálon, különböző dimenziókban fut. Hiszem, hogy vannak bizonyos mérföldkövek az életünkben, amiket mindenképpen meg kell élnünk, de az oda vezető útról a saját szabad akaratunkból döntünk. Így egy döntés megváltoztathatja az előttünk álló utat.
? Az elemzés értéke 12 000 Ft, ami előre utalás esetén egy e-mailen történő elemzést foglal magában.
? Ha úgy érzed ez a program segítene neked, kérj időpontot a jelentkezés gombra kattintva, és küld el a születési dátumodat és azt, hogy melyik életterületedre vagy kíváncsi. Visszaigazoló e-mail formájában fogom küldeni az utaláshoz szükséges adatokat, és az összeg beérkezését követően küldöm az elemzést 1 héten belül.
Szeretettel fogadom a jelentkezésed. ?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.