>
>
Mágus Karkötő

Mágus Karkötő

Engedélyezett utánrendelésre

5,490Ft

Egy karkötő a mágus Énünk megnyitásáért.

8 mm-es Merlinit, Ametiszt, Labradorit ásványokból

- +
Add to WishlistAdd to Compare
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Merlinit

Mágikus kő, amely egyaránt őrzi a sámánok, az alkimisták, a varázsló papok és más mágusok együttes tudásának lenyomatát. Kettős színe egyesíti a spirituális és a földi rezgéseket, valamint elérhetővé teszi a spirituális birodalmakat. Segíti az Akasa Krónikákban őrzött információk megértését, asztrális utazásra késztet az előző vagy a majdani életekbe, hogy betekinthessünk abba, milyen élet vár is ránk a jövőben. A merlinit varázslatot hoz az életünkbe.

Ametiszt

Tisztító, védelmező kő, magas spirituális rezgéssel. Igazságérzetet, ítélőképességet, tudatosságot képvisel, nyugalmat, kiegyensúlyozottságot biztosít viselőjének. Az egyik legspirituálisabb kő; erősíti az isteni szeretetet, fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Segít, hogy a jó úton járjunk, használható alvászavarok ellen is. Szellemileg segíti, hogy kevésbé szétszórtak legyünk, jobban tudunk összpontosítani és tisztában legyünk képességeinkkel. Támogatja az új ötletekkel valóazonosulást, összekapcsolja az okot és az okozatot.
Ez a kő megkönnyíti a döntéshozatalt, egyformán biztosít józan észt és spirituális megérzéseket, valamint segíti a döntések és a megérzések gyakorlati alkalmazását.

Labradorit

Misztikus és védelmező kő, igazi fényhozó. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és a különleges képességeket, beleértve a “megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá. Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet. Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.

? Kelta csomó:

A Triqueta az örök élet jelképe, amely egyszerre képviseli a testet, az elmét és a lelket. A kelták szerint csak akkor teljesedhet ki az életünk, ha ez a három terület egyensúlyba kerül. Emellett a Triqueta az élet szimbóluma is, hiszen a múlt, a jelen és a jövő mindig összekapcsolódik.

Válassz méretet!

15 cm, 17 cm, 19 cm, 21 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mágus Karkötő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.