Égi üzenetek

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra.

Mindenkinek vannak nehezebb időszakai az életében… Nekem szükségem van ilyenkor kapaszkodókra, jelekre…

Számomra ilyenkor megnyugvást jelent a tudat, hogy 1 nagyobb energia részei vagyunk, hogy minden okkal történik és a fejlődésünket szolgálja. Hiszek abban, hogy az angyalok vigyáznak rám, támogatnak engem és vezetnek az utamon. Amikor szükségem van útmutatásukra, kártyát szoktam kérni, aminek az üzenete bátorít vagy útmutatást ad.


Melyik kártyát választod?

1) Szelenit 2) Amazonit 3) Rózsakvarc
A Kártyák jelentése:

  1. A Bolond:

A Bolond az újrakezdés, a kaland, az élvezet és a szenvedély szimbóluma.Ösztöneinek engedelmeskedve, gondolkodás nélkül rohan előre. Abolondhozhasonlóan talán te is egy szakadék peremén nézel tűnődve az ismeretlenbe. A magasba meredő szikla és a valahol messze lent húzódó föld közt nincs más, csak avégtelen kékség. Ez a lap vagy várható szörnyű bukás előtt könnyelműség hírnöke,vagy a merész kalandvágyé, a bizalomé és tudásé, amely átsegít az elkövetkezőidőszakon. Aki keres, azelőtt végtelen lehetőségek tárulnak fel.

A Szelenit: A tisztaság, és nyugalom jelképe. Megnyugtatja a lelket és segít kapcsolatba lépni a magasabb erőkkel, így támogatást érzékelhetünk a felsőbb erőktől.


2. Érmék Tízes: Ez a lap a gazdagságra, az anyagi javak élvezetére való törekvést jelképezi. A hosszú távú kemény munka és megfontoltság gyümölcse, a befektetett munka megtérülése kerül középpontban. A kártya arra ösztönöz, hogy értékeld amit eddig elértél és hálával a szívedben tekints vissza a megtett útra.

Amazonit: Magas rezgése szeretetre és megértésre ösztönöz. Arra tanít, hogy minden helyzetben a jóra koncentráljunk.


3. Érmék Apródja: Az érmék apródja a gyarapodás és jólét előhírnöke. Lehet, hogy egyenlőre csak a lehetőség kezd körvonalazódni körülöttünk, a mi döntésünk, hogy mit kezdünk vele. Szorgalommal, igyekezettel és kitartással állandóan képzheti magát, hogy a legtöbbet hozhassa ki a körülményeiből. Nem fél a kihívásoktól, az új szituációktól, izgatottan vág bele az ismeretlenbe.

Rózsakvarc: A feltételnélküli szeretet és elfogadás minőségét hordozza. Ha hiszünk magunkban és a világban abban, hogy az univerzum válaszol hívásunkra, a szerencse mellénk szegődik.

Share this post

There are no comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.