Égi üzenetek

Üdvözöllek! Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra.

Mindenkinek vannak nehezebb időszakai az életében… Nekem szükségem van ilyenkor kapaszkodókra, jelekre…

Számomra ilyenkor megnyugvást jelent a tudat, hogy 1 nagyobb energia részei vagyunk, hogy minden okkal történik és a fejlődésünket szolgálja. Hiszek abban, hogy az angyalok vigyáznak rám, támogatnak engem és vezetnek az utamon. Amikor szükségem van útmutatásukra, kártyát szoktam kérni, aminek az üzenete bátorít vagy útmutatást ad.


Melyik kártyát választod?

1) Ametiszt 2) Amazonit 3) Achát
 1. Ametiszt, Jézus:
  • „Veled vagyok és segítelek. Ne add fel a cél előtt! Emelkedj felül a problémákon, hogy be tudd fogadni az égi fényt. Támogató energiáim veled vannak, légy nyitott és befogadó. Amint fent, úgy lent. Amint kint, úgy bent. Engedd el az aggodalmat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével védelmezlek téged.”
  • Az Ametiszt nagyon erős spirituális kristály. Segít kapcsolatba lépni az Égi világgal, védelmet és megértéseket biztosít.
 2. Amazonit, „Nincs okom leragadni… Látom a lehetőségeimet és élek velük!”
  • Használd a mandala kártya megerősítését, ha úgy érzed elakadtál az utadon.
  • Az Amazonit megnyitja a szívcsakrát, és segít mérlegelni az előtted álló feladatokat, lehetőségeket. Kérd a segítségét, ha úgy érzed, hogy nem haladnak előre a dolgaid.
 3. Achát, Vonzás:
  • „Mika Angyal gondot visel spirituális fejlődésedre, s megragad minden alkalmat, hogy felfedje előtted a soron következő lépést életed célja felé. Mágnesként vonzod magadhoz a lehetőségeket és azokat az embereket, akik utat mutatnak neked. Most siker koronázza erőfeszítéseidet, megnyílnak a lehetőségek kapui, csak menj át rajtuk, élvezd munkád gyümölcsét, bármit elérhetsz.”
  • Az Achát segít a befelé figyelésben, az önvizsgálatban, így kérd bátran ha nem vagy biztos benne, hogy milyen úton szeretnél tovább haladni. Megnyitja a torokcsakrát és segít kialakítani azokat a kapcsolatokat, amikre az utad során szükséged van.
Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nincsenek termékek a kosárban.